A kosár üres

Hasznos tanácsok » Bosch akkumulátorok

A legújabb fejlesztésű Bosch gépkocsi akkumulátor megoldások

A Bosch Eurobat Silver - S4-S5 autó akkumulátorok ideális energiaforrást biztosítanak az induláshoz, köszönhetően a Power Frame technológiának.

Ez a technológia a Bosch 2008-as újítása az autó akku piacon. Lényege, hogy az akkumulátor egy speciális hálót tartalmaz, amely optimalizálja az energia eloszlását így növeli az autó akkumulátorok teljesítményét, illetve csökkenti az igénybevételt, ami hosszabb élettartamot jelent az akku számára.

 A gépkocsik fejlődése magával vonja az energiaszükségletük növekedését. Egyre több elektromos szerkezet veszi igényben az autó akkumulátorát. Ezért van szükség a legkorszerűbb akkumulátor technológiákra. Ezt képviselik a Bosch autó akkumulátorok. A Power Frame technológiával gyártott akkuk, azonos körülmények között jóval több energiát képesek szolgáltatni, mint a hagyományos gyártású autó akkumulátorok.

 A Bosch akkumulátor technológiájának egyik legfontosabb eleme a Power Frame. Ez tulajdonképpen egy rács, amely egy új lyukasztási eljárásnak köönhetően mikropórusos felülettel rendelkezik. Ehhez a mikropórusos felülethez pedig ideálisan képes hozzátapadni az aktív massza. Fontos tulajdonsága még ennek a rácsnak, hogy a rúdjai közvetlenül érintkeznek a lemezcsatlakozókkal, aminek folytán a Bosch autó akkumulátorokban a lehető legnagyobb sebességgel és a lehető legkisebb energiaveszteséggel jut el az energia a pólusokhoz. Ráadásul a Power Frame-nek köszönhetően nagyobb arányban jut az ólom azokra a területekre, ahol erősebb a terhelés. A rács stabil kerete megelőzi a korróziót a széleken, ezáltal meggátolja a rács tágulását. Ez biztosítja a lemez elválasztó sértetlenségét, így a rács nem érintkezhet a negatív lemezzel, tehát nincs rövidzárlat. Ez pedig nagymértékben növeli a Bosch autó akkumulátorok élettartamát.

 A legújabb Bosch autóakkumulátorok előnyei:

    Nagyobb kényelem és biztonság.
    Nem igényelnek szervizelést.
    Az akku fedele légmentesen le van zárva, így szinte semmilyen helyzetben nem tud szivárogni a sav.
    Könnyebb szállítás és szerelés a Bosch autó akkumulátor ergonómiai fogóinak segítségével.
 

Oldalunk cookie-kat használ olyan webes szolgáltatások nyújtása céljából, melyek ezek nélkül nem lennének elérhetőek az Ön számára. Webldalunk használatával hozzájárul ahhoz, hogy a böngészője fogadja a cookie-kat. Részletes információk