A kosár üres

Rólunk

Autóalkatrészek Gesztelyben

A Gesztelyi Autósbolt 1999. március 8. óta foglalkozik autóalkatrész kereskedelemmel. Akkor főleg bontott, valamint keleti autóalkatrészekkel kereskedtünk, de a rohamosan növekvő nyugati személyautó állomány alkatrész ellátása érdekében folyamatosan növeltük üzletünk készleteit, bővítettük elektronikus katalógusainkat, korszerűsítettük számítógépeinket a növekvő igényeknek megfelelően.

Filozófiánk, hogy ne silány minőségű alkatrészeket áruljunk olcsón, hanem minőségi autóalkatrészeket forgalmazzunk megfizethető áron. Igyekszünk a legalapvetőbb típusokhoz ellátást biztosítani raktárról, de igény szerint akár aznapi szállítással vállalunk megrendeléseket. Szállítóink folyamatosan mozgó áruszállítói lehetővé teszik a naponta akár háromszori alkatrészellátást, ezért az ügyfelünk által megrendelt alkatrészt a legritkább esetben kell másnapra ígérni. Igény szerint vállaljuk gyári alkatrészek beszerzését, itt 2-4 nap beszerzési időtartammal.

Forgalmazunk továbbá indító és motorakkumulátorokat, igény szerint beszerezzük az extrém méretű egyedi kialakítású telepeket is.

Fontosnak tartjuk, hogy ne az általunk jónak tartott alkatrészeket erőltessük rá vevőinkre, hanem a vevőink által megnevezett és részükre akár már bizonyított alkatrész gyártók termékeit is beszerezzük, valamint ha ügyfelünk elfogadja, szívesen adunk tájékoztatást az alkatrészgyártók termékeiről.

Weblapunkon naprakészen tájékoztatjuk vásárlóinkat az éppen futó akciós termékeinkről, valamint on-line kérhetnek választ kérdéseikre , valamint árajánlatot a megvásárolni kívánt termékekről.

Terveink között szerepel szolgáltatásaink bővítése, az internetes elérhetőség hangsúlyozása, hogy elégedettségük által még többen megismerjék üzletünket és igénybevegyék szolgáltatásainkat. Hiszünk benne, hogy a tisztességes munkával megszerzett profit jó dolog, és nélkülözhetetlen feltétele üzletünk üzemeltetésének.

Kérem, tekintse meg termékeinket vagy kérjen egyedi ajánlatot !


Szeretettel várjuk!

Oldalunk cookie-kat használ olyan webes szolgáltatások nyújtása céljából, melyek ezek nélkül nem lennének elérhetőek az Ön számára. Webldalunk használatával hozzájárul ahhoz, hogy a böngészője fogadja a cookie-kat. Részletes információk