A kosár üres

Akkumulátor Bosch S3

Cikkszám:12V 45Ah S3002
Gyártó:Bosch
Gyártmányok:Márkafüggetlen
Technikai információ:0 092 S30 020, 0092S30020
19 900 Ft
Raktáron

Feszültség/kapacitás: 12V 45Ah
Méret: hossz/szélesség/magasság: 207*175*190mm
Indítóáram: 400EN
Pólus elrendezése: jobb+
Saru átmérője: normál
Méret típus: Alacsony
Garancia: 12 hónap

BOSCH S3 Zárt Akkumulátor
Német gyártmány
Calcium technológia
Mélykisütéssel szembeni nagy ellenálló képesség

 Az autótechnikai fejlesztések és a gyári elsőszerelés területén egyaránt a világ egyik vezető vállalatának összes tudása és tapasztalata jelenik meg a Bosch minden egyes akkumulátorában. Az akkumulátorok ezen új generációja nem csupán kedvezőbb indítási képességeket és hosszabb élettartamot mutathat fel, hanem egészen legapróbb részletekig a magas fokú biztonság és kényelem erényei jellemzik.
Olyan rendkívül átgondolt rendszerről van szó, amely egyetlen fő célkitűzés jegyében született: erőteljes indítási képességek, majd a jármű mindvégig megbízható energiaellátása – még a legnehezebb körülmények között is, és kiemelkedően hosszú élettartam során.
A Bosch S3 akkumulátor gazdaságos megoldás a viszonylag kevesebb elektromos fogyasztóval ellátott járművek számára, amelyekben karbantartást egyáltalán nem igényelve tartós és megbízható energiaellátást biztosít.

S3 akkumulátorcsalád jellemzői:

    Megfelelnek a gyártók és gépjárművezetők által támasztott magas kényelmi és biztonsági igényeknek is.
    A minimális vízfogyasztás eredményeképpen a BoschS3-S4-S5 akkumulátorok egyáltalán nem igényelnek szervizelést teljes élettartamuk során.
    A légmentesen lezárt akkumulátorfedél-konstrukció maximális biztonságot nyújt, mivel nem szivárog a sav a szállítás során, vagy amikor a gépjármű ferde helyzetben van.
    Az ergonómiai fogók lehetővé teszik az akkumulátor könnyű szállítását és beszerelését.
 

Kapcsolódó termékek

Oldalunk cookie-kat használ olyan webes szolgáltatások nyújtása céljából, melyek ezek nélkül nem lennének elérhetőek az Ön számára. Webldalunk használatával hozzájárul ahhoz, hogy a böngészője fogadja a cookie-kat. Részletes információk