A kosár üres

Orlen motorolaj

Cikkszám:Platinum 10W40 4,5lit
Gyártó:Orlen Oil
Gyártmányok:Márkafüggetlen
Technikai információ:PLATINUM CLASSIC félszintetikus 10W-40 Minőségi osztály: API SL / SJ / CF ACEA: A3 / B3 Viszkozitás grad: SAE: 10W-40
6 590 Ft
Raktáron

Általános jellemzők

Félszintetikus, minden évszakban motorolaj alapuló modern készítmény, amely amellett, alapolajok, tartalmaz egy up-to-date, tökéletesen illeszkedő csomag javítók. A technológia, amelyet már felhasználtak, lehetővé teszi a kiváló olaj paramétereket kapunk, és csökkenti annak kockázatát, túlzott szelep kopás, ugyanakkor biztosítva a jobb építmény ellenőrzés. 
 
Ez garantálja: 
• hatékony védi a motort és a tisztaság tartása korom szuszpenzió, 
• hibátlan a motor működése közben induló nehéz körülmények között, 
• megfelelő kopásgátló védelem szintjének motoralkatrészek, 
• lelassult öregedési folyamatokat, 
• a blokk élettartamát.
 
Alkalmazás
PLATINUM CLASSIC félszintetikus 10W-40 célja minden évben használható benzin és dízel üzemanyag üzemeltetett személygépkocsi-motorokra. Adódóan kiváló készítmény, garantálva kiemelkedő paraméterek, ez az olaj lehet sikeresen használják könnyű tehergépkocsik és autóbuszok is. 
Ez az olaj is használható az új és a régebbi típusú motorokat, melyek üzemeltetése egy pár év, és jellemzi a magasabb futásteljesítmény, melyek gyártói azt javasolják, alacsonyabb minőségű olajok. Köszönhetően az egyedülálló CPF technológia, az olaj biztosítja a kiváló motor munka minden körülmények között: miközben fut a közlekedési dugók, a normál forgalom, és a hosszabb utakra. 
A kiváló minőségű olaj megerősíti nemcsak a fejlettebb technológia, hanem a vonatkozó követelményeknek felel meg a Mercedes-Benz 229.1.
 
Szabványok, engedélyek, leírások
Meet követelmények: 
Mercedes - Benz 229.1

Kapcsolódó termékek

Oldalunk cookie-kat használ olyan webes szolgáltatások nyújtása céljából, melyek ezek nélkül nem lennének elérhetőek az Ön számára. Webldalunk használatával hozzájárul ahhoz, hogy a böngészője fogadja a cookie-kat. Részletes információk