A kosár üres

Vásárlási információk

Megrendelés menete

Webáruházunkban autóalkatrészek és kiegészítők széles kínálatát találja, melyeket a termék mellett található áron rendelhet meg. Ha kiválasztotta a megvásárolni kívánt termék(ek)et, a kosárba helyezés és darabszám kiválasztása után kerülhet sor a szállítási és számlázási adatok kitöltésére, (Pénztár) majd a termék(ek) megrendelésére.

Adatok és árak pontossága

Azon dolgozunk, hogy a weblapon található árak és adatok naprakészek legyenek, de időnként hibák előfordulhatnak. Például árváltozás, vagy a termék gyártója esetleg nem ugyanaz, mint a képen látható termék gyártója. A változást természetesen jelezzük Önnek, ez esetben természetesen joga van a vásárlástól elállni.
Olykor előfordulhat, hogy a beszállító a termék forgalmazását szünetelteti akár szezonális okok miatt, vagy a gyártó által előidézett hiány miatt, ez esetben a terméket átmenetileg nem tudjuk szállítani. Amennyiben ez az eset áll fenn, erről Önt minden esetben tájékoztatjuk, akár helyettesítő termék felajánlásával. Természetesen a megrendeléstől ez esetben is elállhat.

Igyekszünk, hogy az üzletünkben található valamint a rendelhető termékekhez saját készítésű képet mutassunk, akár több megközelítésből.

Akciók

Az akciós árak visszavonásig illetve a készlet erejéig érvényesek !

Fizetés

A megrendelt termék(ek) kifizetése utánvéttel vagy előreutalással történik. Utánvétes vásárlás esetén a vételárat a futár veszi át.

Átutalás adatai: Bódis Gábor EV
Adószám: 73165497-1-25
Bankszámlaszámunk: 54500143-10017090-00000000 - Felsőzsolca és Vidéke Takarékszövetkezet
BIC kód: TAKBHUHB

Közlemény rovatban kérjük feltüntetni a rendelési azonosítót.

A megrendelt termékek kiszállítása

A megrendelt termék(ek)et átveheti személyesen üzletünkben, vagy kérheti  futárral való kiszállítását is. Futárral  való megrendelés esetén 1-4 napon belül kapja kézhez a megrendelt árucik(kek)et.

A csomagküldés költsége:    Futárral előreutalással: 1990.-Ft, Futárral utánvéttel: 2390.-Ft.

                                    

                                         

Személyes átvétel a weblapon feltüntetett címen: 3715 Gesztely, Ady E. u.19.

Üzletünkből a megrendelt termék minden esetben tiszta csomagolással indul el, biztonságosan leragasztva, kérem jelezzék ha a csomag koszosan, vagy sérülten ér oda Önökhöz.

Oldalunk cookie-kat használ olyan webes szolgáltatások nyújtása céljából, melyek ezek nélkül nem lennének elérhetőek az Ön számára. Webldalunk használatával hozzájárul ahhoz, hogy a böngészője fogadja a cookie-kat. Részletes információk